Márciusi helyzet

2016/03/06. - írta: Maja Nadin

Februárban 2 vérvételen is voltam, az AST eredményem még mindig nem kielégítő, a maga 460-as értékével. (A normál értéknek 200 U/ml alatt kellene lennie.) Sajnos ha egyszer magasra emelkedett az AST, általában lassan csökken, és a normális szintet már nem éri el.

Mostanában rendszeresen járok a fül-orr-gégére, úgymond rendszeresen ellenőriznek. A manduláim pedig az orvos szerint törmelékesek, ami még egy újabb ok arra, hogy kivegyék. Jelenleg egy ilyen "torok-kúrát" folytatok, orvosi javaslatra. Esténként sós vízzel gargalizálok, reggel pedig FaringoStop-ot használok. Ezt a terméket megtalálod itt: www.hazipatika.com De ezt csak 7 napig lehet folyamatosan használni. Én nagyon megszerettem, mert az érzéstelenítő hatása miatt egyáltalán nem fáj tőle a torkom, semmi problémám nincs mellette.

Legutóbbi kontroll vizsgálaton az orvos is elcsodálkozott azon, hogy mennyit javultak a manduláim, hatásos volt a kúra :)

DE, én még mindig nem érzem jól magam, nem mondanám, hogy állandó hőemelkedésem van. Más a helyzet. A testemen a melegség leginkább a nyakamon és a mellkasomon jelentkezik, nehezen veszek levegőt, fura leírhatatlan érzésem van. A rossz közérzet szinte állandó.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://subfebrilitas.blog.hu/api/trackback/id/tr748449382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása